Culinaire BBQ

Een goed stuk vlees, smakelijke vis, en verrassende groente: gerechten van de BBQ. Een gezellige avond met mooie gerechten, van een ander culinair niveau dan de meeste mensen gewend zijn bij een barbecue. Bij een Culinaire BBQ wordt er bijvoorbeeld in bruin bier gemarineerde bavette of op de huid gegaarde zalm geserveerd. Ook voor vegetariërs is er genoeg te bieden: denk hierbij aan notenburgers of aan quesadilla’s met guacamole. De BBQ wordt compleet gemaakt door het serveren van enkele koude gerechten en salades, zoals bijvoorbeeld couscous met rozijnen en harissa of geroosterde broccoli met cranberry’s.

 

Prijzen
Voor 10-20 personen:
Vegetarisch €45,-
200 gram vlees/vis per persoon €52,50
+100 gram vlees/vis per persoon €5,-
Voor 20 of meer personen:
Vegetarisch €40,-
200 gram vlees/vis per persoon €47,50
+100 gram vlees/vis per persoon €5,-

 Recensie na afloop van een Culinaire BBQ

Ben nog steeds aan het nagenieten van de supergezellige BBQ avond bij Maaike en Raymond. Wat heb jij heerlijke gerechten voor ons bereid en alles tot in de puntjes verzorgd. Nogmaals mijn complimenten!

Bijpassend wijnarrangement

De prijs voor een bijpassend wijnarrangement bedraagt €15,- per geopende fles.

 

Bijpassend alcoholvrij dranken arrangement

Bonne Esprit is de eerste non-alcoholische drank in Nederland die zich op foodpairing richt. Met de brede collectie basissmaken van Bonne Esprit is er altijd een smaak die mooi aansluit bij de smaken van het gerecht. De prijs voor dit alcoholvrije dranken arrangement bedraagt €15,- per geopende fles BonneEsprit.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor vragen.