Een restaurant thuis?

Wilt u thuis heerlijk dineren, maar hoeft u niet de hele avond in de keuken te staan? Kies dan bijvoorbeeld voor Dineren aan Huis. Restaurant aan Huis maakt namelijk van uw eigen woonkamer een prachtig thuisrestaurant. Ten eerste wordt het menu afgestemd en worden boodschappen gedaan. Bovendien wordt er in jouw keuken gekookt met uitsluitend verse ingrediënten. Natuurlijk wordt alles vervolgens weer netjes achtergelaten.

Genieten van pure gerechten met verse ingrediënten en bovendien met passie bereid. Dat is immers waar Restaurant aan Huis voor staat!

Restaurant aan Huis heeft een ruim aanbod aan locaties waarmee regelmatig samengewerkt wordt. Neem daarom gerust contact op voor de mogelijkheden, of neem hier vast een kijkje.

 

Prijzen Diner aan Huis exclusief btw

Indien de groep kleiner is dan 7 personen wordt enkel het VIP arrangement aangeboden.

Voor 8-14 personen:
4 Gangen
5 Gangen
6 Gangen
€ 55,-
€ 60,-
€ 65,-

 

Meer dan 14 personen:
4 Gangen
5 Gangen
6 Gangen
€ 47,50
€ 53,-
€ 57,50
Extra opties exclusief btw
Reiskosten
Personeel Kok
Personeel Bediening
Huur servies (borden, bestek)
€ 0,28 per km
€ 35,- per uur
€ 20,- per uur
€ 2,- per persoon

Lees hier de beleving om op deze wijze “een restaurant thuis” te hebben:

“Onlangs met een vriendengroep Restaurant aan Huis geboekt. Een geweldige ervaring! Het leuke aan Esther is dat ze echt passie heeft voor haar vak en dat ze het heel leuk vindt om te doen. En dat proef je terug in de gerechten en het feit dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Daarnaast springt ze heel flexibel om met de wensen van de groep, waardoor zo’n avondje heel relaxt verloopt. Kortom: een hele leuke ervaring met heerlijk eten en fantastische wijntjes!

VIP-arrangement aan Huis

Naast het gewone arrangement, is er ook de mogelijkheid tot het bestellen van een VIP-arrangement. Hierbij wordt immers net even wat extra’s geboden door Restaurant aan Huis. Geniet bijvoorbeeld van 2 amuses, een bruisend aperitief en een bijpassend wijnarrangement. Bovendien zijn er fiandises en keuzes uit de meest luxe gangen.

Prijzen

All-In kosten        €149,- per persoon

 

Bijpassend drankenarrangement bij Diner aan Huis exclusief btw

Naast het diner, is er de mogelijkheid om een drankenarrangement door Restaurant aan Huis te laten verzorgen. U geniet van bijpassende drankjes en vervolgens worden de kosten bepaald aan de hand van nacalculatie.

Huiswijn
Liefhebbers wijn
Fris
Bier
€ 15,- per fles
€ 20,- per fles
€ 2,50 per glas
€ 3,50 per flesje

 

Net zoals het wijnarrangement, is er ook de mogelijkheid tot het nemen van een bijpassend alcoholvrij arrangement, waarvoor €15,- per geopende fles in rekening wordt gebracht. Deze dranken zijn niet alleen erg smakelijk, maar ook huisgemaakt.

Is Dineren aan Huis toch niet helemaal wat u zoekt? Misschien is een Culinaire BBQ of bijvoorbeeld een High Wine een optie. Indien u meer informatie wil hebben of vragen heeft, ga dan naar de contactpagina.