Een restaurant thuis?

Wil je thuis heerlijk dineren zonder de hele avond in de keuken te hoeven staan? Kies dan voor Dineren aan Huis. Restaurant aan Huis maakt van uw eigen woonkamer een prachtig thuisrestaurant. Het menu wordt afgestemd, boodschappen worden gedaan en er wordt in jouw keuken gekookt met uitsluitend verse ingrediënten. Natuurlijk wordt alles weer netjes achtergelaten.

Genieten van pure gerechten met verse ingrediënten en met passie bereid. Dat is waar Restaurant aan Huis voor staat!

Prijzen

De prijzen zijn inclusief servies, linnen en btw. Voor de reiskosten en huur van de tafels/stoelen kan een extra bedrag in rekening gebracht worden.

Voor 8-14 personen:
4 Gangen €55,-
5 Gangen €60,50
6 Gangen €65,-
Voor meer dan 14 personen:
4 Gangen €47,50
5 Gangen €53,-
6 Gangen €57,50

Lees hier de beleving om op deze wijze “een restaurant thuis” te hebben:

“Onlangs met een vriendengroep Restaurant aan Huis geboekt. Een geweldige ervaring! Het leuke aan Esther is dat ze echt passie heeft voor haar vak en dat ze het heel leuk vindt om te doen. En dat proef je terug in de gerechten en het feit dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Daarnaast springt ze heel flexibel om met de wensen van de groep, waardoor zo’n avondje heel relaxt verloopt. Kortom: een hele leuke ervaring met heerlijk eten en fantastische wijntjes!

VIP-arrangement aan Huis

Geniet van 2 amuses, een bruisend aperitief, bijpassend wijnarrangement, fiandises en keuzes uit de meest luxe gangen.

 

Prijzen
Minder dan 6 personen: prijs op aanvraag
Meer dan 6 personen: €149,-

 

Bijpassend wijnarrangement

Passend bij de luxe gangen, is er de mogelijkheid tot het bestellen van een wijnarrangement. De kosten hiervoor bedragen €15,- per geopende fles.

 

Bijpassend alcoholvrij dranken arrangement

Naast het wijnarrangement, is er ook de mogelijkheid tot het nemen van een bijpassend alcoholvrij arrangement voor €15,- per geopende fles. De eerste non-alcoholische drank in Nederland die zich op foodpairing richt, is BonneEsprit. Met de brede collectie basissmaken van Bonne Esprit is er altijd een smaak die mooi aansluit bij de smaken van het gerecht.

Is Dineren aan Huis niet helemaal naar wens? Wellicht is een culinaire BBQ of een high wine een optie.

Voor meer informatie of voor vragen, ga dan naar de contactpagina.