Fingerfood & Borrelhapjes

Fingerfood of borrelhapjes is de verzamelnaam voor alles wat je met duim en wijsvinger kunt eten, al dan niet met behulp van een prikker. Het wordt veelal geserveerd vanaf halverwege de middag tot in de late avond, waardoor vele mensen gelijk moeten denken aan de oer-Hollandse bitterbal. Zoals te verwachten valt, is Fingerfood van Restaurant aan Huis van een hoger culinair gehalte dan dit oer-Hollandse hapje of bijvoorbeeld het bekende blokje kaas en de onvermijdelijke plak leverworst. Denk daarmee eerder aan Coquilles st Jacques met granaatappel en koriander olie, aan een mini-quiche met paddenstoelen en truffel tapenade of aan een kwartel in filodeeg pakketjes met bospaddestoelen. Drankjes zijn overigens niet inbegrepen bij het Fingerfood. Niettemin is er de mogelijkheid tot het bestellen van een bijpassend wijnarrangement of een alcoholvrij arrangement. Ook zelf kunt u de drankjes verzorgen, zoals bijvoorbeeld een “drankjesbuffet”, waarbij iedereen zelf zijn glas kan vullen.

 

Prijzen exclusief btw vanaf 20 personen:
Bezorgen
Reiskosten
Personeel Kok
Personeel Bediening
Huur servies (borden, bestek)
€ 15,- p.p.
€ 0,28 per km
€ 35,- per uur
€ 20,- per uur
€ 2,- p. p.

Lees hier hoe een eerdere Fingerfood ervaren werd:

“Heerlijk gegeten. Thema: Aziatische tapas. Leuke hapjes, pure smaken en mooie variaties. Een flink gezelschap, maar Esther heeft alles duidelijk onder controle. Bel Esther als je een gezelschap thuis culinair wil (laten) verwennen. Een echte aanrader!”

Drankenarrangement exclusief btw
Drank op basis van bediening
3 uur
4 uur
5 uur
€ 14,- per persoon
€ 17,50 per persoon
€ 20,- per persoon
Drank op basis van drankenbuffet
3 uur
4 uur
5 uur
€ 11,50,- per persoon
€ 14,- per persoon
€ 16,- per persoon
Drank op basis van nacalculatie
Huiswijn
Liefhebbers wijn
Fris
Bier
€ 15,- per fles
€ 20,- per fles
€ 2,50 per glas
€ 3,50 per flesje

 

Is deze Fingerfood toch niet helemaal wat u zoekt? Wellicht is bijvoorbeeld de Walking Dinner of een Diner aan Huis een optie.

Indien u meer informatie wil of vragen heeft, bezoek dan de contactpagina.