Wijnproeverij

Iedereen kent de welbekende High Tea: uitgebreid lunchen met hapjes en thee. Maar dat kan natuurlijk beter: met hapjes en wijn. De High Wine van Restaurant aan Huis is de ideale keuze voor wijnliefhebbers. Onder het genot van diverse wijnen uit de verschillende continenten worden de daarbij behorende overheerlijke hartige hapjes uitgeprobeerd. Denk hierbij aan schuimige aardpeersoep met truffel en bieslook, aan huisgemaakte gravad lax met citroencanelle en tuinkruiden, of aan een crostini met een pesto van rode biet geserveerd met oude kaas.

 

Prijzen
Voor 10-20 personen prijs op aanvraag
Voor meer dan 20 personen €25,- p.p.

De prijzen van de High Wine zijn inclusief servies, linnen en btw. Eventuele reiskosten en huur van tafels/stoelen zullen extra in rekening gebracht worden.

Lees hier de recensie van een eerdere High Wine:

“Alle keren dat Esther bij ons kookte verliep het perfect, want ze komt goed voorbereid binnen, is de rust zelve en maakt de heerlijkste gerechten. Ze durft eens heel wat anders te doen, maar voegt zich ook naar de smaak van de ander”

Bijpassend wijnarrangement

De prijs voor een bijpassend wijnarrangement bedraagt €15,- per geopende fles.

 

Bijpassend alcoholvrij dranken arrangement

Bonne Esprit is de eerste non-alcoholische drank in Nederland die zich op foodpairing richt. Met de brede collectie basissmaken van Bonne Esprit is er altijd een smaak die mooi aansluit bij de smaken van het gerecht. De prijs voor dit alcoholvrije dranken arrangement bedraagt €15,- per geopende fles BonneEsprit.

 

Is de High Wine niet helemaal wat u zoekt? Misschien is bijvoorbeeld een Culinaire BBQ, het Fingerfood arrangement of een Catering meer naar wens.

Meer informatie over een High Wine? Neem dan contact op via de contactpagina.