Definitie Fingerfood

Fingerfood is de verzamelnaam voor al hetgeen je met duim en wijsvinger kunt eten, al dan niet met behulp van een prikker. Tijdstip speelt ook een rol: Fingerfood wordt veelal geserveerd vanaf halverwege de middag tot in de late uurtjes. Fingerfood van Restaurant aan Huis is van een iets hoger culinair gehalte dan de oer-Hollandse bitterbal bijvoorbeeld het bekende blokje kaas en de onvermijdelijke plak leverworst. Denk dan aan Coquilles st Jacques met granaatappel en koriander olie, mini-quiche met paddenstoelen en truffel tapenade en kwartel in filodeeg pakketjes met bospaddestoelen. Drankjes worden door jullie zelf geregeld. Denk bijvoorbeeld aan een “drankjesbuffet” waarbij iedereen zelf zijn glas kan vullen.

Voor 10-20 personen: prijs op aanvraag

Meer dan 20 personen:  €20,-

“Heerlijk gegeten. Thema: Aziatische tapas. Leuke haojes, pure smaken en mooie variaties. Een flink gezelschap, maar Esther heeft alles duidelijk onder controle. Bel Esther als je een gezelschap thuis culinair wil (laten) verwennen. Aanrader!”

Prijzen zijn inclusief servies, linnen en BTW. Excl reiskosten en huur tafels/stoelen.

Bijpassend wijnarrangement

€15,- per geopende fles

 

Bijpassend alcoholvrij dranken arrangement

€15,- per geopende fles BonneEsprit – Bonne Esprit is de eerste non-alcoholische drank in Nederland die zich op foodpairing richt. Met de brede collectie basissmaken van Bonne Esprit is er altijd een smaak die mooi aansluit bij de smaken van het gerecht.

 

Interesse in bijvoorbeeld een culinaire BBQ, dineren aan huis of een high wine? Klik dan op de linkjes.

Meer informatie of vragen? Ga dan naar de contactpagina.