Fingerfood

Fingerfood is de verzamelnaam voor alles wat je met duim en wijsvinger kunt eten, al dan niet met behulp van een prikker. Het wordt veelal geserveerd vanaf halverwege de middag tot in de late avond. Vele mensen moeten gelijk denken aan de oer-Hollandse bitterbal. Zoals te verwachten valt, is Fingerfood van Restaurant aan Huis van een iets hoger culinair gehalte dan dit oer-Hollandse hapje of het bekende blokje kaas en de onvermijdelijke plak leverworst. Denk eerder aan Coquilles st Jacques met granaatappel en koriander olie, aan een mini-quiche met paddenstoelen en truffel tapenade of aan een kwartel in filodeeg pakketjes met bospaddestoelen. Drankjes zijn niet inbegrepen bij het Fingerfood. Wel is er de mogelijkheid tot het bestellen van een bijpassend wijnarrangement of een alcoholvrij arrangement. Ook zelf kunt u de drankjes verzorgen, zoals bijvoorbeeld een “drankjesbuffet”, waarbij iedereen zelf zijn glas kan vullen.

 

Prijzen
Voor 10-20 personen prijs op aanvraag
Voor meer dan 20 personen €20,-

Bovenstaande prijzen zijn inclusief servies, linnen en btw. Eventuele reiskosten en huur van tafels/stoelen zullen extra in rekening gebracht worden.

Lees hier hoe een eerdere Fingerfood ervaren werd:

“Heerlijk gegeten. Thema: Aziatische tapas. Leuke hapjes, pure smaken en mooie variaties. Een flink gezelschap, maar Esther heeft alles duidelijk onder controle. Bel Esther als je een gezelschap thuis culinair wil (laten) verwennen. Een echte aanrader!”

Bijpassend wijnarrangement

De prijs voor een bijpassend wijnarrangement bedraagt €15,- per geopende fles.

 

Bijpassend alcoholvrij dranken arrangement

Bonne Esprit is de eerste non-alcoholische drank in Nederland die zich op foodpairing richt. Met de brede collectie basissmaken van Bonne Esprit is er altijd een smaak die mooi aansluit bij de smaken van het gerecht. De prijs voor dit alcoholvrije dranken arrangement bedraagt €15,- per geopende fles BonneEsprit.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor vragen.