Quarantaine Menu bestellen, bezorgen, afhalen

Het menu wisselt wekelijks, bestellen kan via de webshop, maar naar info@restaurantaanhuis.com of bel/app naar 0624441912

Menu van deze week

Hoe werkt het?

Bestel gemakkelijk online. Wij leveren de maaltijd koud aan tussen 15.30 en 18.30. Je hoeft geen rekening met ons te houden – als je niet thuis bent dan leveren we bij de buren en geven dit aan je door. Het eten moet ongeveer 15 minuten in de oven, instructies worden mee geleverd. We werken zo weinig mogelijk met (bio) wegwerp materialen maar serveren de gerechten in pannetjes en ovenschalen. We maken binnen 2 weken een afspraak om deze weer op te komen halen.  Natuurlijk kunnen ze ook zelf worden terug gebracht op de Pluim-Es 74 in Krimpen aan den IJssel.

Ervaringen van Restaurant aan Huis:

 

“Zeker een aanrader voor als je met een grote groep wil dineren, niet naar een restaurant wilt en ook niet de hele avond zelf in de keuken wil staan. Esther, samen met haar getalenteerde hulp, blonk uit in haar klantgerichte aanpak, uitgebreide keuze, geduld en het feit dat zij proactief meedacht over de organisatie en de inrichting.”