jumbovisma
Wielerteam Jumbo-Visma

Met opdrachtgever Wielerteam Jumbo-Visma ligt de nadruk op optimaal presteren in de topsport door middel van gezonde en passende voeding. Het biedt een interessante uitdaging als kok waarbij kennis over voeding en diëtiek van belang is.

eatartcollective
Eat Art Collective

Naast eigenaar van Restaurant aan Huis, is Esther van Leeuwe onderdeel van het EAT ART Collective. Het EAT ART Collective onderzoekt “voedsel” en de sociale, technische en ecologische systemen daaromheen. Deze vragen worden vertaald in praktische ervaringen, diners, installaties, workshops en interactieve lezingen.

flowersandsouers
Flowers & Sours

Flowers&Sours is een foodlab, proeflokaal, smaakwarenhuis en werkvloer in één. Het verhaal achter de producten en over de maakprocessen staat er centraal. De aangesloten ondernemers willen impact maken, bijvoorbeeld op het gebied van klimaat, gezondheid of werkgelegenheid en sociale inclusie. De bij Flower&Sours aangesloten bedrijven zijn zeer gewaardeerde leveranciers van Restaurant aan Huis.

maaltijdmanager
De Maaltijdmanager

De Maaltijdmanager is een vaste partner van Restaurant aan Huis bij grotere opdrachten, wanneer extra capaciteit geboden is. De Maaltijdmanager is gespecialiseerd in buffet catering met lokale producten uit de omgeving Rotterdam.

bartsplithog
Bart Splithof Cooking

Bart Splithof is een vaste partner van Restaurant aan Huis bij grotere opdrachten. Bart is gespecialiseerd in compleet verzorgde diners: zijn gerechten worden met ongelofelijk veel aandacht opgemaakt en ogen als een schilderij op een bord.

manenwolf
Manenwolf’s – Rokerij en Foodlab

Met een frisse blik op deze -vaak eeuwenoude- technieken ontwikkelt Manenwolf’s hedendaagse producten voor de avontuurlijke eter en (thuis)kok: wapens in de strijd tegen liefdeloos voedsel en slechte smaak. Restaurant aan Huis is onder andere fan van de gerookte uien chutney, de mosterd kaviaar en tempeh van Hollandse bonen. 

jandewaardvisserij
Jan de Waard Visserij

Wie op zoek is naar verse rivierkreeft en gerookte paling (en gerookte makreel, alleen rond de kerst) hoeft niet verder te zoeken! Verser kunt u het niet krijgen. Jan de Waard is als prijswinnende paling roker en gepassioneerd visser een zeer gewaardeerde leverancier van Restaurant aan Huis.

kaasmakerij
Kaasmakerij Booij

Kaasmakerij Booij houdt van kaas! Daarom maakt ze iedere dag met aandacht en liefde de beste ambachtelijke rauwmelkse kazen en adviseert ze je persoonlijk over smaak, rijpheid en achtergrond van de kazen. Tevens heeft Booij een sfeervolle locatie voor diners vergaderingen en borrels.

granola
Naturally Granola

Naturally Granola maakt huisgemaakte, gezonde granola die rijk is aan nutriënten, mineralen en antioxidanten. Gemaakt van 100% natuurlijke en voedzame ingrediënten, en smaakt heerlijk in de desserts van Restaurant aan Huis!

mengelmoestuin
De Mengelmoestuin
De Mengelmoestuin wordt zo genoemd omdat het een natuurlijke tuin is waarbij alles door elkaar staat. Een echte gebruikstuin waar veel “wild” geoogst kan worden, gelegen aan de Lekdijk-Oost tussen Bergambacht en Ammerstol. In het Groene Hart, midden in de Krimpenerwaard.
schiedamsemolen
Schiedamse Molens

De historische brandersmolens van Schiedam zijn niet alleen mooi om naar te kijken. U kunt ze ook huren! En er kan meer dan u denkt: van vergaderen tot een spectaculair evenement op grote hoogte. Restaurant aan Huis serveert er bijvoorbeeld een high tea met meel uit deze molens.

graanmaalderij
Graanmaalderij Gouderak

De Graanmaalderij is in 1916 gebouwd door een coöperatie van boeren uit Gouderak. Er werd veevoer gemalen, aangevoerd door schepen die over de Hollandse IJssel voeren. Begin jaren ’60 is het pand in onbruik geraakt. Na een enorme restauratie tussen 2011 en 2016 is de begane grond nu beschikbaar als ruimte voor vergaderingen, (kook) workshops en diners.

hoeve maria bergambacht
Hoeve Maria (Bergambacht)

Unieke locatie voor persoonlijke groei en groepsverbinding in het Groene Hart, hartje Krimpenerwaard. Tot 1989 was Hoeve Maria een melkveehouderij/kaasmakerij. Door de jaren heen heeft Hoeve Maria de voormalige boerderij, diverse schuren en erf naar eigen idee en mogelijkheden gecreëerd. Een pracht locatie met een zee aan buiten ruimte en fantastische buiten-keuken welke het gehele jaar door te gebruiken is voor diners, feesten en vergaderingen.

Thema aan tafel
Drive to Connect

Dineren op locatie in een bijzondere grote gele Amerikaanse schoolbus. De mobiele locatie voor al uw vergaderingen, trainingen, seminars en meer. Een locatie die kan inspireren en motiveren.

Foto-letscooktogether
Let’s Cook Together Kookstudio

Wilt u liever zelf aan de slag in de keuken? Laat Esther een kookworkshop op maat verzorgen! Bij sfeervolle kookstudio Let’s Cook Together in Rijswijk zijn de mogelijkheden eindeloos.

wijnproeverij
Wijnproeven met Els

Voor actieve wijnreizen, excursies en proeverijen ben je bij Els Groot aan het juiste adres. Bezoek te voet de bijzondere wijngaarden en wijnboeren in Europa’s onontdekte wijngebieden. Reizen voor actievelingen – die ook van culinair ontdekken houden!

bij suus
Workshopatelier bij Suus

Suus organiseert creatieve workshops voor bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes of vrijgezellen uitjes. Haar atelier ligt op 2 minuten lopen van Restaurant aan Huis, dus het is het perfecte uitje om te combineren met een etentje!

23wineimport
23 Wine Import

Voor de wijnarrangementen werkt Restaurant aan Huis graag samen met 23 Wine Import, welke zich focust op wijnhuizen die in Nederland nog onbekend zijn, maar toch wijnen produceren van hoge kwaliteit en een mooi verhaal hebben.

A ewe standing in a lush New Zealand paddock.
Hoeve Linquenda

Hoeve Linquenda, leverancier van rundvlees en lamsvlees aan Restaurant aan Huis, is een veelzijdig veehouderij bedrijf met daarnaast activiteiten in de groene en ecologische dienstverlening. Op de boerderij hebben ze Noord Hollander schapen en enkele vleeskoeien. De weilanden waar deze dieren de meeste tijd van het jaar grazen is voor het grootste gedeelte natuurgebied. In dit gebied staat de weidevogel centraal. Daarnaast krijgen ook andere flora en fauna uitgebreide aandacht, zodat Hoeve Linquenda bijdraagt aan het in stand houden van de biodiversiteit.