Catering, duurzaam, gezond, lekker, luxe, Rotterdam, Krimpen, Capelle
Diner aan Huis v.a. €55,-

Wil je thuis heerlijk dineren zonder de hele avond in de keuken te hoeven staan? Dan tovert Restaurant aan Huis je woonkamer om tot restaurant! Bekijk het aanbod en de tarieven.

 

Catering Rotterdam, Krimpen, gezond, lekker, duurzaam
Walking Dinner v.a. €45,-

Een Walking Dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm waarbij een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes samen één compleet diner vormen. Het voordeel van een Walking Dinner is dat de gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats maar alle tijd hebben voor informele contacten.

gezond buffet krimpen aan den ijssel
Culinaire BBQ v.a. €37,50 p.p.

Een goed stuk vlees, smakelijke vis, en verrassende groente gerechten van de BBQ. Kies voor een gezellige BBQ, met mooie smakelijke gerechten, van een ander culinair niveau dan dat de meeste mensen gewend zijn te krijgen tijdens een BBQ.

Catering buffet tarieven
Catering v.a. €27,50 p.p.

Een volledige maaltijd, mooi uitgestald op een aangekleed buffet. Schep op wat je lekker vindt, er zal een ruime keuze op tafel staan.

High Wine v.a. €25,- p.p.

High Wine is na High Tea de nieuwste trend. High tea is uitgebreid lunchen met hapjes en thee, maar dat kan natuurlijk beter. Met hapjes en wijn.

Hapjes v.a. €20,- p.p.

Heerlijk verrassende hapjes. Geen bitterbal en kaas met een vlaggetje maar culinaire hoogstandjes zoals gerookte ganzenborst met mango, hoisin en gecarameliseerde pecannoten. Verder is brood met smeersels en cruditée inbegrepen.

Het aanbod van Restaurant aan Huis kan worden aangepast aan uw wensen. Neem gerust contact op voor een passende offerte. De tarieven zijn inclusief BTW, personeel, transport, gebruik van servies en bestek. Ook van glaswerk indien ook drankjes worden afgenomen.