Catering, duurzaam, gezond, lekker, luxe, Rotterdam, Krimpen, Capelle
Diner aan Huis v.a. €47,50

Wil je thuis heerlijk dineren zonder de hele avond in de keuken te hoeven staan? Dan tovert Restaurant aan Huis je eigen woonkamer om tot restaurant!

Catering Rotterdam, Krimpen, gezond, lekker, duurzaam
Walking Dinner v.a. €45,-

Een Walking Dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm: namelijk een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes die samen één compleet diner vormen. Het grote voordeel van een Walking Dinner is dat de gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats, maar alle tijd hebben voor informele contacten.

gezond buffet krimpen aan den ijssel
Culinaire BBQ v.a. €20,-

Bijvoorbeeld een goed stuk vlees, smakelijke vis en verrassende groente: gerechten van de BBQ. Kies voor een gezellige BBQ met mooie smakelijke gerechten, van een ander culinair niveau dan dat de meeste mensen gewend zijn.

Catering borrel hapjes fingerfood buffet tarieven
Catering v.a. €19,50

Een volledige maaltijd, mooi uitgestald op een aangekleed buffet. Schep op wat je lekker vindt, er zal immers een ruime keuze op tafel staan.

Restaurant aan Huis, desert, fingerfood
Fingerfood v.a. €15,-

Heerlijk verrassende hapjes. Geen bitterbal en kaas met een vlaggetje, maar culinaire hoogstandjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gerookte ganzenborst met mango, hoisin en gecarameliseerde pecannoten. Brood met smeersels en cruditée is inbegrepen.

Esther, cateraar, fingerfood
High Wine v.a. €19,50 

High Wine is de grote nieuwe trend na de High Tea: uitgebreid lunchen met hapjes en thee. Maar dit kan natuurlijk beter: met hapjes en wijn.

kookworkshop graanmaalderij
Kookworkshop 
12 februari €45

Tijdens deze workshop zal ik je leren hoe je binnen 15 minuten een lekkere en gezonde maaltijd bereidt.

Het aanbod van Restaurant aan Huis kan worden aangepast aan uw wensen. Neem dus gerust contact op voor een passende offerte. De tarieven zijn inclusief BTW, personeel, transport en het gebruik van servies, bestek en glaswerk (indien drankjes worden afgenomen).