Walking Dinner

Een Walking Dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm. Een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes vormen samen één compleet diner. Het voordeel van een Walking Dinner is dat de gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats maar alle tijd hebben voor informele contacten. De gerechten zijn gemakkelijk te eten en worden geserveerd op kleine bordjes of in glaasjes, vergezeld met passend bestek en servet. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en prachtig gestyled op eigentijds servies. Een voorbeeld van een van de hapjes die geserveerd kunnen worden tijdens een Walking Dinner is een smakelijke salade van pompoen, rucola en eend met kersen-balsamico dressing, geserveerd in een glaasje. Of denk aan een licht doperwtensoepje met katenspek, aan gestoomde zeewolf met citrusremolata of aan een frambozenspoom met rose prosecco. Ook desserts ontbreken niet op deze avond, zoals bijvoorbeeld een witte chocolade brûlée met bosbessen compote.

Prijzen

De prijzen zijn inclusief servies, linnen en btw. Voor de reiskosten en huur van de tafels/stoelen kan een extra bedrag in rekening gebracht worden.

Voor 10-20 personen:
6 Gerechten €55,-
7 Gerechten €57,50
8 Gerechten €60,-
Voor meer dan 20 personen:
6 Gerechten €47,50
7 Gerechten €50,-
8 Gerechten €52,50


Lees hier de ervaring van een verzorgde Walking Dinner:

Nogmaals heel hartelijk dank voor de verzorging van het diner. Wat was het een fantastisch feest, mede dankzij je heerlijke en mooi geserveerde eten, goede zorgen en je opgewekte, enthousiaste persoonlijkheid (zelfs lachend aan de afwas!). Ja, een zeer geslaagde avond: het had niet mooier gekund, daar waren we het allemaal over eens. Zo fijn dat dit thuis kan, zonder stress van tevoren, de avond echt alle tijd voor elkaar en heerlijk na afloop alles opgeruimd en netjes. Als ik nog eens iets bijzonders te vieren heb kom ik daarom graag bij je terug!

 

 

 

 

 

 

 

Bijpassend wijnarrangement

De prijs voor een bijpassend wijnarrangement bedraagt €15,- per geopende fles.

 

Bijpassend alcoholvrij dranken arrangement

Bonne Esprit is de eerste non-alcoholische drank in Nederland die zich op foodpairing richt. Met de brede collectie basissmaken van Bonne Esprit is er altijd een smaak die mooi aansluit bij de smaken van het gerecht. De prijs voor dit alcoholvrije dranken arrangement bedraagt €15,- per geopende fles BonneEsprit.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor vragen.